Over Derks Installatietechniek

Derks Installatietechniek is een totaalinstallateur dat technische installaties ontwerpt, adviseert en realiseert op het gebied van duurzame energie, sanitair, elektra, zink en dakbedekking.

Derks installatietechniek onderscheidt zich door het no-nonsens beleid en het leveren van kwaliteit. Het installatiebedrijf is in 2007 gestart door Henk Derks. Dit heeft er toe geleid dat de naam Derks Installatietechniek een begrip is in de regio.

Het ontwikkelen in duurzame oplossingen is een must, Derks installatietechniek gaat deze uitdaging niet uit de weg.

“Het is zonde als je niets met duurzaamheid doet, maar goed advies hierbij is belangrijk”
 Het verwarmen van een woonhuis met een lage temperatuurverwarming in combinatie met een warmtepomp, het opwekkken van electrische energie door het plaatsen van totaal 45000-watt piek middels pv panelen op een ligboxenstal bij Hornuizen, zijn hiervan mooie voorbeelden.


Maar natuurlijk, voor het repareren van een lekkende kraan of complete elektrotechnische-, werktuigbouwkundige-installatie of beide, bent u bij Derks installatietechniek aan het juiste adres.


Derks installatietechniek heeft allround en gespecialiseerde vakmensen in dienst. De werkzaamheden variëren van installeren van hout/pelletkachels, zonnepanelen en warmtepompen en natuurlijk ook standaard installaties.

Ook op elektrotechnisch gebied, dak en zinkwerk is de nodige kennis in huis om een knap stuk werk te leveren. 
Ons werkgebied strekt zich uit van utiliteit, (luxe) woningbouw, ligboxstalen, melk-lokalen tot particuliere opdrachtgevers. 
 
Tammingastraat 48 | 9978PC Hornhuizen | 0595 - 850439 | info@derksinstallatietechniek.nl