Zonne-energie

De zon is de meest duurzame energiebron. Door gebruik te maken van zonnestroomsystemen kunt u zelf uw eigen duurzame energie opwekken. Een mooi vooruitzicht, vooral als u weet dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar ongeveer is verdubbeld en de komende tijd als maar zullen stijgen. Duurzaamheid heeft alles te maken met kwaliteit en lange levensduur. U krijgt vertrouwde en persoonlijke service van Derks installatietechniek en een compleet geïnstalleerd kwaliteitssysteem.De juiste combinatie van zonnepanelen en omvormer is essentieel voor een maximale opbrengst.

De panelen bestaan uit 3.2mm gehard glas, met een aluminium lijst. De panelen worden met speciale klemmen aan de profielen op het dak gemonteerd

Derks installatietechniek kiest standaard voor een kwaliteit product voor de bevestiging de panelen Voor het schuine dak is dit het type klemsysteem. Het systeem is vervaardigd van hoogwaardige, duurzame materialen zoals geanodiseerd aluminium, Alle materialen zijn voorzien van een TÜV en CE-certificaat en voldoen aan alle eurocodes en Nen-normen.

Om u de duurzaamheid van de installaties te kunnen garanderen zijn alle aangebonden systemen uitvoerig getest met de zogenaamde Computational Fluid Dynamics-simulaties (CFD). Hierbij worden de installaties in verschillende simulaties blootgesteld aan luchtstromingen en turbulenties die overeenkomen met windkracht 12 Beaufort.

De omvormerDerks installatietechniek bv past standaard het fabricaat van Solaredge en Solax toe.
Solax ontwikkelt, produceert en levert omvormers en controlesystemen voor PV systemen. Solax omvormers zijn de technologisch belangrijkste component en het hart van een PV-systeem: ze zetten de PV opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom. Bovendien bewaken ze als intelligente systeemmanagers ook het rendement en het netmanagement.  als fabrikant levert Solax wereldwijd voor elk moduletype en alle vermogensklassen een passende omvormer. Het toe passen van een omvormer die is afgestemd op het vermogen van de PV installatie heeft direct resultaat in het rendement van de totale installatie.
De garantieperiode voor deze omvormer is 10 jaar

Mogelijkheden voor toepassingen PV panelen

Vrije veldsystemen

Wand en gevelsystemen


 
Tammingastraat 48 | 9978PC Hornhuizen | 0595 - 850439 | info@derksinstallatietechniek.nl